Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
    Ми, ако няма наказателно плащане на сметката за предишно отсъствие - ще стане.
    Айде ще ни изпееш песничка ...

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
    Ники, направо не си заслужава..... да изпуснеш партито на 3-ти.
    Да не стане така , че ти да го изпуснеш обаче ... айде който е сигурен да се впише в темата , че ще идва
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
      Айде ще ни изпееш песничка ...

Да не стане така , че ти да го изпуснеш обаче ... айде който е сигурен да се впише в темата , че ще идва

Сакън нидей, ще се провали сбирката...

А къде е тая хижа ?
      bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
        Сакън нидей, ще се провали сбирката...

А къде е тая хижа ?
        На около 15 км. от Търговище ... ела и ще видиш ... има няколко човека от Русе , които могат да ти кажат много за нея ... освен ако не са биле пияни и да не помнят хахаха ама то там по принцип не се пие такаче
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

На около 15 км. от Търговище ... ела и ще видиш ... има няколко човека от Русе , които могат да ти кажат много за нея ... освен ако не са биле пияни и да не помнят хахаха ама то там по принцип не се пие такаче
          Ма дай малко повече инфо де ! То търговище и областа не ми е съвсем мъгла.
          За сега няма причина, която да ме спре да дойда.

Comment

• Гледам си писал в темата ... в 1-вият пост има повече инфо ... зависи какво точно искаш да знаеш . Ето линк http://www.sokolite.com/
            sigpic

Comment

Гледам си писал в темата ... в 1-вият пост има повече инфо ... зависи какво точно искаш да знаеш . Ето линк http://www.sokolite.com/
              Ами на 15 км. от Търговище, ама в каква посока ?

Comment

• От тази бензиностанция за която стана въпро продължаваш по пътя за София . След КАТ има пресечка в ляво за с.Разбойна . От там продължаваш направо и пътя си води . Минаваш през още едно населено место с.Стража и от там пак си продължаваш по пътя само направо ... няколко км. след с.Стража има пресечка в дясно (тя е единствена) и след още няколко км. има табела за хижа "Соколите" ако я пропуснеш след 1-2 км. пътя ще те изведе на туристическа хижа "Младост" . Линк-а , който съм дал е към хижата и мисля , че има информация и за това как се стига до там ... пътя е перфектен с много малки изкл.
                sigpic

Comment

От тази бензиностанция за която стана въпро продължаваш по пътя за София . След КАТ има пресечка в ляво за с.Разбойна . От там продължаваш направо и пътя си води . Минаваш през още едно населено место с.Стража и от там пак си продължаваш по пътя само направо ... няколко км. след с.Стража има пресечка в дясно (тя е единствена) и след още няколко км. има табела за хижа "Соколите" ако я пропуснеш след 1-2 км. пътя ще те изведе на туристическа хижа "Младост" . Линк-а , който съм дал е към хижата и мисля , че има информация и за това как се стига до там ... пътя е перфектен с много малки изкл.
                  М да... както и предположих. Ми за сега ме имайте в предвид и мен.
                  Така и не ми отговори в другата тема - за идеята, която ти дадох.

Comment

• "що не направите официална покана към всички колеги във форума ? Може пък и да се получи една национална коледна среща в Търговище." ---> Ами тя темата е отворена за всички ... всеки , който желае да дойде ще се радваме да има повечко хора ... то така се и почна ... последния път бяхме хубава групичка ... темата за хижата е за всички в този форум и няма нужда някой да пише "може ли и аз да дойда" разбира се , че може ... колкото повече толкова повече ... последния път имаше и др. хора с нас които нямат нищо общо с марката важното е да се съберем забавляваме и общо взето да си прекараме добре
                    sigpic

Comment

• Ники, хижата се намира съвсем близо до вятърния генератор, който се вижда почти отвсякъде.
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                        Ники, хижата се намира съвсем близо до вятърния генератор, който се вижда почти отвсякъде.
                        Аха... виждал съм го вентилаторчето като идвам от Омуртаг...

---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                        "що не направите официална покана към всички колеги във форума ? Може пък и да се получи една национална коледна среща в Търговище." ---> Ами тя темата е отворена за всички ... всеки , който желае да дойде ще се радваме да има повечко хора ... то така се и почна ... последния път бяхме хубава групичка ... темата за хижата е за всички в този форум и няма нужда някой да пише "може ли и аз да дойда" разбира се , че може ... колкото повече толкова повече ... последния път имаше и др. хора с нас които нямат нищо общо с марката важното е да се съберем забавляваме и общо взето да си прекараме добре
                        Идеята ми бе да го отделите в нова тема. Така както е в "срещи в Търговище" малцина ще обърнат внимание.

---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:08 ----------

Влади, от сега се замисляй за 3-ти. Болен ли ще си, отпускар ли ще си... уреждай го и да ходим да пифтуним в Търговище !
                        Стели и той ще е там...
                        А другите, кво се ослушвате бре ?!?

Comment

• Ами засега сме малко, ама - колкото- толкова. Тишо и Иван от Търговище, Боби от Попово, от Русе сме аз(сигурно с жена ми), ти, Влади с ГТ-то и не знам кой още.
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                            Ами засега сме малко, ама - колкото- толкова. Тишо и Иван от Търговище, Боби от Попово, от Русе сме аз(сигурно с жена ми), ти, Влади с ГТ-то и не знам кой още.
                            Е, тя още прясна идеята. Нека да поотлежи малко... да си съберат мислите... може и повече да станем.
                            Аз за това им предложих да го пуснат като отделна тема, че повече хора да обърнат внимание и да я прочетат.

Comment

• Имаш в предвид да отворя още 1 тема или ... или да помоля някой да премести тази ... щото многократно съм искал да я почистят но без резултат ...
                              sigpic

Comment

Имаш в предвид да отворя още 1 тема или ... или да помоля някой да премести тази ... щото многократно съм искал да я почистят но без резултат ...

Направо нова тема - коледно парти на хижа "Сокол" /нали така се казваше хижата/. И понеже знаеш за какво иде реч, го обясни както си го направил. С колко места за спане разполага, къде се намира, за коя дата е възможно... идеята си е ваша, но има интерес от колигите от Русе, Попово, Шумен... всички да се чувстват поканени... Ама дайте и краен срок за потвърждение /поне до края на тоя месец/, че да се направят и резервациите за нощувки, за места в ресторанта...

Comment

Working...
                                X